Det skriver pressen og kunderne om os

  •   God, billig og frisk hjemmelavet pasta. Hele min familie kan godt lide at spise her. Man kan også spise godt focaciabrød.

    thumb Ljiljana B
    7/02/2019

      Jeg kom forbi en fredag efter arbejde for at få en gang pasta på vejen hjem. Jeg satte mig på en ledig plads ved baren og bestilte en Parmigiano e Prosciutto til 95 kr og et glas Sangiovese rødvin til 60 kr. Rødvinen kom hurtigt...Mere

    thumb nielsmartin
    12/16/2018

      Har du en sød tand,? Så må du prøve denne panna cotta her med kirsebær..... it amazing good . Pasta carbonara er lavet uden fløde men så skøn cremet med æggeblomme. En oplevelse SKAL PRØVES

    thumb 893bettinav
    11/18/2019
  •   Fik meget fin pasta med gorgonzola sauce og salsiccia. Meget velsmagende og lækkert, absolut til 5 stjerner. Venlig og imødekommende betjening. At jeg kun giver 4 skyldes de umagelige stole.

    thumb skipperdk2015
    12/03/2019

      Suveræn frisklavet pasta. Rundhåndet friskskåret Parma og fris parmesan. Hurtig og venlig betjening.

    thumb marinah494
    8/06/2019

      Frisklavet pasta når det er absolut bedst, superlækre vine, helt unikke, og lækkert frisk brød. Jeg nød en pesto, der er blandt de bedste jeg nogensinde har smagt og min mand fik laks, højeste kvalitet og skønt at se maden blive tilberedt frisk medens man...venter. Priserne absolut rimelige. Vi fik super service oven i hatten og kommer med garanti tilbage. Tak! Mere

    thumb whiskytarian
    9/03/2021
  •   Bedste pasta nord for Alperne og superlækker parmasandwich. Når Les is more og råvarerne er alt. Kun ærgerligt at det ikke er en restaurant i ordets egentlige forstand, for det kan maden sagtens bære

    thumb marinah494
    1/01/1970

      Sublim “fast food” pasta. Pasta Laves fra bunden mens du venter. Friske og yderst lækre råvarer. Smagen er helt i top og det søde italienske personale er i mødekommende og opmærksomme. Vi kommer så absolut igen om end ikke så for at få pasta med...Mere

    thumb fogschou
    11/06/2017

      Har du en sød tand,? Så må du prøve denne panna cotta her med kirsebær..... it amazing good . Pasta carbonara er lavet uden fløde men så skøn cremet med æggeblomme. En oplevelse SKAL PRØVES

    thumb Bettina V
    11/18/2019